1 Eylül 2014 Pazartesi

YARIM KALAN NE SÖYLER MİSİN ?


Ne yani,sen şimdi bir daha avuçlarını yüzümde gezdirmemekten mi bahsettin geçen gece ? Ruhuma renk olmamaktan ? Sahi kaçıncı bardaktı devirdiğin ? Kaç kadeh unutturabildi sevgimi ? Ne acımasız çıktın be çocuk..


Seninle şöyle karşılıklı oturup bi sigara bi kahveyle demlenmeyecekse neşem,teninin tuzuna karışmayacaksa gecelerim,yarım kalan ne söyler misin ? 
Parmaklarım uzandığı yerlerde sana ait şeyler bulmayacaksa,güneş sen olmadan odama girip çıkacaksa,bardaklarımda dudak izin,boynumda kokun olmayacaksa,yarım kalan ne söyler misin ?
Yastığımda yüzün,dizlerimde başın olmayacaksa,kollarım sevdiğin yemekleri taşımayacak,gardırobum sevdiğin renklerle dolup taşmayacaksa,yarım kalan ne söyler misin ?
Gözlerime ışık,gülüşlerime aşk katan sen olmayacaksan,diş macunumu ortadan sıkan,yemeklerime parmağını batıran sen olmayacaksan,yarım kalan ne söyler misin ?
Ah be çocuk,ne acımasız çıktın.
Rakıma akını vermeyecek,mezeme müzik,masama aşk katmayacaksan,kızıl bir akşamüstünde,baharda,belki de portakal çiçeği kokusuyla mırıldanmayacaksak aynı şarkıyı,yarım kalan ne söyler misin ?

Geceleri ışığa ihtiyaç duymayacaksam senin yüzünden,
Kışın üşümeyecek,karanlıktan korkmayacaksam senin yüzünden
Tüm utangaçlığım senin,yanaklarımın kırmızısı senin olsun 
İçimin içi,bu gökyüzü maviyse senin yüzünden.

^^
Sabah sen varsan sabah,geceler zaten yokluğundan çocuk.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder